Вижте хората, променили начина си на живот, за да помагат

...
 Вижте хората, променили начина си на живот, за да помагат
Коментари Харесай

Нова тв представи героите на нашето време

 

Вижте хората, трансформирали метода си на живот, с цел да оказват помощ на нуждаещите се

Историите на една “фантастична четворка ”, разказани тази седмица в " Темата на NOVA ", разкриват какво стимулира четирима души да се откажат от сполучлива кариера, с цел да оказват помощ на другите.

Ултрамаратонецът Краси Георгиев, двукратният международен първенец по паркур Делян “Дидо “ Димитров и маратонецът и кросфит спортист Иван Димов се събират преди няколко месеца поради фантазията си да поддържат тези, които имат потребност. Така се появява “Отборът с фантазия ”, имащ за цел посредством спортни провокации да събира средства за дела, спасяващи и даващи смисъл на живота на доста непознати.

Иван Димов е работил дълги години като капиталов банкер на Уолстрийт, но  след това се завръща в България и основава фондация “Сингъл степ “ – финалист в най-голямата обществено виновна самодейност на Нова Броудкастинг Груп ПРОМЯНАТА.

Краси Георгиев също се завръща от чужбина, където е работил дълго време като готвач, в това число и в кухнята на Гордън Рамзи.

Освен повторен първенец по паркур, Делян “Дидо “ Димитров е и детски треньор по спортна гимнастика.

Николай Герев е кинезетерапевт, който се е посветил да оказва помощ на другите и дава всичко за идеите си, даже когато няма за себе си.

Спасените от тях ги назовават " герои ". Кои са те? Свръхчовеци със суперсили, криещи се от света? Отговорите - във видеото.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР